Not known Details About σπονδυλοθεραπεια

Πώς το καταλαβαίνουμε και τι κάνουμε για να το αλλάξουμε

Ρεφλεξολογία, μια συμπληρωματική αγωγή που συναντάται από την αρχαιότητα σ’ ανατολή και δύση. Γέννημα της ενστικτώδους ανάγκης του ανθρώπου για χαλάρωση, ανακούφιση, ίαση και αυτοθεραπεία.

Το ταξίδι της μάθησης είναι αέναο.. εξού και ο λόγος που εξακολουθεί να παρακολουθεί κύκλους σπουδών, σεμινάρια και διαλέξεις, με πιο πρόσφατα αυτά περί της Μεθόδου Ρεφλεξολογίας

Διαχωρίζεται σε Δομική, Σπλαχνική και Κρανιακή Οστεοπαθητική.

Το σώμα προσαρμόζεται, για να συνεχίσει να μας υπηρετεί και “κλέβει”, αλλάζοντας τα κινητικά του μοντέλα. Το πως έχει μάθει, δηλαδή, να εκτελεί αυτοματοποιημένες συμπεριφορές πχ πώς να σηκώνεται, να κάθεται, να περπατάει, να στέκεται, να μπαίνει ή να βγαίνει από αυτοκίνητο, να σηκώνει βάρη κλπ.

“Υπάρχει βαρύτητα σε αυτόν τον πλανήτη και ναι, τα τραντάγματα, πεσίματα, σήκωμα βάρους με κακή εργονομία και οι απότομες κινήσεις, μπορούν -και συνήθως καταφέρνουν- να τραντάξουν ή να ασκήσουν τάση στα δομικά στοιχεία μιας άρθρωσης και έτσι να προκύψει μια μικρο-μετατόπιση του ενός οστού σε σχέση με το διπλανό του (η προαναφερθείσα υπομετατόπιση) απορρυθμίζοντας την εμβιομηχανική της.

 Διάβασε εδώ κάποιες βασικές σκέψεις που αξίζει να κάνεις εάν έχει περάσει από το μυαλό σου να στραφείς σε εναλλακτικές πρακτικές. 

, αιτία που ίσως να ευθύνεται για τη δημιουργία διαφόρων προβλημάτων.

Για παράδειγμα τα website εμβόλια λειτουργούν πάνω σε αυτή την αρχή, φτιάχνονται από νεκρούς ή ζωντανούς ιούς και όταν εγχέονται, παρέχουν ανοσία στην ίδια την ασθένεια.

Οι ασθενείς που επισκέπτονται έναν αναγνωρισμένο οστεοπαθητικό, μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς.”

Άρα, η ύπαρξη της βεβαίωσης σημαίνει ότι το άτομο εξόφλησε το ποσό που είχε ζητηθεί για την εκπαίδευσή του, και αυτό είναι ένα δείγμα υπευθυνότητας.

Τα οφέλη της πολλαπλά για το σώμα αλλά και την ψυχή και το πνεύμα.

“Κάτι άλλο (που έχει ενδιαφέρον) είναι το πόσος κόσμος θα επισκεφτεί κάποιο οστεοπαθητικό ή χειροπράκτη ως τελευταία λύση, κυρίως λόγω απελπισίας ή αναποτελεσματικότητας άλλων ειδικοτήτων να βοηθήσουν στο πρόβλημα τους.

Γιατί δεν πρέπει να περιμένει ο ασθενής, η λεχώνα ή το νεογέννητο και να επισκεφτεί όσο το δυνατόν νωρίτερα κάποιον ειδικό;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *